Nová generace čerpadel CR

22/07/2018

CR

Nová generace čerpadel CR společnosti Grundfos se může chlubit účinností světové úrovně a řadou nových vlastností, které ještě zvyšují jejich spolehlivost.

Nová generace čerpadel CR nahrazuje stávající CR/N 90, 120 a 150. Kromě zvýšené výkonové rychlosti výrazně zvyšuje tlak čerpadla - zhruba zdvojnásobuje pokrytí výkonnosti ČR.

Spolehlivější

Nová generace velkých čerpadel CR je stavěna robustněji než jejich předchůdci, s využitím nejnovějších počítačových simulací při návrhu, díky novým materiálům, zkušebním a výrobním postupům. Po vybavení prediktivním monitorováním jsou nová čerpadla CR Grundfos prakticky k nezastavení.

Hospodárnější

Díky optimalizovanému hydraulickému návrhu oběžného kola, sání, vstupního a výstupního hrdla, komory a difuzoru může nová generace čerpadel CR nabídnout energetickou účinnost světové úrovně. Instalace čerpadla je díky malému půdorysu mnohem jednodušší a levnější než u jiných konstrukcí.

Více možností

Nová generace přidává další možnosti programu řady CR čerpadel, která se již dříve mohla chlubit nejvyšším stupněm modularity, včetně vyšších tlaků, nižší hodnoty NPSH a použití standardních motorů. Nová čerpadla CR jsou samozřejmě k dispozici jako kombinované systémy s určeným frekvenčním měničem CUE a jako systémy ATS.

Odkazy a materiály k nové generaci čerpadel CR:

Dodatek k ceníku.

Leták ke stažení.

Další informace na našem webu.

Technické informace, křivky, rozměrové náčrtky a dokumentace v Grundfos Product Center.

Časový harmonogram.

Výkonostní křivka