Stavební veletrh FOR ARCH

28/09/2018

Stavební veletrh FOR ARCH

V termínu 18. - 22. 9. 2018 se v Praze konal mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2018 a společnost Grundfos při této skvělé příležitosti představila novou řadu čerpadla ALPHA2.

Zcela zaplněné výstaviště, hojná odborná, zvídavá a připravená široká veřejnost je důkazem toho, že stavební veletrh FOR ARCH  má v Praze a v republice své přední místo. Jedná se o nejnavštěvovanější stavební veletrh s účastí zahraničních vystavovatelů, předních výrobců a dodavatelů.

Na veletrhu se Vám dostane odborné rady s výměnou topných zdrojů v domácnostech, s montáží a novinkami v oblasti tepelných čerpadel, s montáží výrobků trubek, tvarovek a armatur, k instalaci studené a teplé vody, podlahového a ústřední vytápění, řešení problémů netěsnosti topení, vodovodního i plynového potrubí a odpadu, s výběrem instalačních materiálů, chemické a i mechanické kotvy pro různé aplikace, s dodavateli komínových systémů a poskytovateli plastových potrubních systémů pro obytné, nebytové a stavební projekty.

Žáci Střední odborné školy Jarov, Praha 9 se představili v rámci programu 22. ročníku soutěže přehlídky stavebních řemesel SUSO s ukázkou ohýbání a pájení mědi, součásti byl i funkční model rozvodu topení s čerpadlem, kamerovou technikou pro revizi kanalizace, žáci si připravili i pro návštěvníky veletrhu možnost vyzkoušet si namontovat nástěnnou baterií u umyvadla.

Žáci Středního odborného učiliště plynárenského Pardubice prezentovali na stánku CTI ČR  plynárenství, obor vzdělání Mechanik plynových zařízení, předvedli některé technologie používané v plynárenství, především ukázky rozvodů plynu v mědi, oceli a plastu a spojování plynovodního potrubí z polyetylenu – svařování na tupo a svařování elektrotvarovkou, včetně plynovodních přípojek a dalšími ukázkami odborných dovedností.

Další části doprovodného programu CTI ČR byla páteční konference „Dny vytápění“, kterou moderovala ředitelka portálu TZB-Info.cz, ESTAV.CZ a viceprezidentka CTI ČR Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D.

Přejít na produkt ALPHA2.

FOR ARCH