Oběhové čerpadlo ALPHA2 je číslo jedna v roce 2014

10/07/2014

The ALPHA2 is number one in 2014

Nové oběhové čerpadlo ALPHA2 získalo v Německu prestižní ocenění "Nejlepší produkt roku 2014" od organizace Plus X Award

Oběhové čerpadlo ALPHA2 bylo oceněno v kategoriích vysoká kvalita, funkčnost  a ekologie v oboru TZB. Plus X Award v Německu uděluje ocenění novým inovativním technologiím, neobvyklému designu a také inteligentním, lehce použitelným systémům. Tomuto ocenění šlo tedy čerpadlo APLHA2 díky své efektivnosti jasně vstříc.

"Je to obrovské uznání našeho úsilí při zavádění a představování produktu, který zvyšuje laťku v našem podnikání." - Frank Wiehmeier, obchodní ředitel, DBS, Grundfos Německo.

"Skutečnost, že jsme dosáhli ocenění v tak prestižních kategoriích, je jednoduše třešničkou na dortu. Víme, že naši zákazníci oceňují znaky jako je kvalita, účinnost a použitelnost, a cenu od Plus X Award tak můžeme zahrnout do mnoha pozitiv tohoto skvělému výrobku,"dodává.

Důležité je také zmínit další z charakteristik, a to vysokou efektivitu, díky které oběhové čerpadlo ALPHA2 splňuje směrnice evropské legislativy, týkající se energetické účinnosti, stejně jako technologie AUTOADAPT. Tato technologie umožňuje čerpadlu shromažďovat informace o spotřebě, díky tomu se pak přizpůsobí na optimální provozní podmínky.

O zisku Plus X Awards v sedmi rozdílných kategoriích rozhoduje nezávislá porota, která se skládá z 25 členů rozdílných odvětví. Letos se uskutečnil již jedenáctý ročník udílení cen.

Více o čerpadle ALPHA2 najdete zde