Grundfos s.r.o. získala Národní cenu kvality ČR

05/12/2012

Cena kvality

Společnost Grundfos s.r.o. získala v programu Národní cena kvality České republiky ocenění Excelentní firmy.

Ocenění společnost převzala na slavnostním večeru 27. listopadu 2012 ve Španělském sálu Pražského hradu. O cenu se letos ucházelo více než 40 společností.

Národní cena kvality se uděluje dlouhá desetiletí na celém světě a firmy nebo instituce, které ji získají, si upevňují svou pozici v tom kterém oboru. Smyslem soutěže je kromě motivace firem a institucí pracovat co nejefektivněji, přinášet do Česka moderní manažerské postupy, které se už v zahraničí osvědčily a můžou pomoci firmám zlepšit konkurenceschopnost na českých i zahraničních trzích.

Národní cena kvality ČR je nejprestižnější ocenění, které může organizace ČR získat.

Národní cena kvality ČR je založena na důsledném a objektivním ověřování efektivnosti a kvalitě všech činností organizace a na jejich hodnocení, zejména z pohledu uspokojování požadavků zákazníka a dosahování trvale udržitelné ekonomické úspěšnosti. Národní cena kvality ČR je založena na modelu excelence EFQM, který je osvědčeným nástrojem užívaným dlouhodobě úspěšnými firmami v EU.

Ocenění v Národní ceně kvality České republiky znamená pro společnost Grundfos s.r.o. ujištění, že je na správné cestě k dosažení excelence ve všech směrech své činnosti, tak jak si stanovila ve své strategii. Grundfos s.r.o. je leaderem na trhu s čerpací technikou a účast v programu nám poskytuje možnost objektivního porovnání s nejlepšími firmami na českém trhu v dalších oborech podnikání což je jedinečnou příležitostí k dalšímu učení se, zlepšování a motivací k našemu dalšímu pokroku.

Samotný výsledek hodnocení, které je prováděno předními českými odborníky, je zárukou profesionální zpětné vazby na fungování našeho systému řízení interních procesů.

Tisková zpráva ke stažení (PDF)

Oficiální reportáž k předávání cen

Národní cena kvality
Předávání ocenění programu Národní cena kvality ČR, 2012